مشاوره حقوقی رایگان - عدم افراز ملک

سلام من مغازه دارم ک از یازده سهم تقریبا 9سهم خریداری کردم قسمت مابقی درخواست افراز دادم وعدم افراز گرفتم دادخواست فروش ملک دادم چون مالکین باقی مانده فوت شدن دادخواست بنام اونا ثبت نشده و بنام وراث دادم الان دادگاه ب دلیل مغایرت نام و اگهی روزنامه دادخواست رد کرده الان من بایدچه اقدامی انجام دهم؟؟؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اظهارنظر مستلزم گفتگو و بررسی مدارک است. از طریق پنل کاربری درخواست مشاوره تلفنی نمایید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله صحیح است باید دوباره درخواست را مطرح نمایید یا