مشاوره حقوقی رایگان - تغییر وضعیت نیروی شرکتی به رسمی با قانون ایثارگری

بنام خدا
18سال سابقه ی کاری دارم.درحال حاضر نیروی شرکتی دولتی (تامین نیروی) دانشگاه شیراز می باشم.مدرک تحصیلی مهندسی مخابرات دارم .ومسئول مرکز تحقیقات وتعمیرات تخصصی مخابرات والکترونیک دانشگاه شیراز می باشم.برادرم جانباز است ومدارک جانبازی ومدت حضوربالای 6ماه درجبهه رانیز دارم.آیا این قانون شامل حال من نیز می شود.لطفا مرا راهنمایی فرمائید.باتشکر

پاسخ ها :

تغییر وضعیت نیروی شرکتی به رسمی