مشاوره حقوقی رایگان - تخریب درخت توسط جهاد کشاورزی

باسلام
10 قواره زمین کشاورزی که هرکدام 500 متر میباشد، دو سال پیش در آنها نهال کاشته شده است،و پرچین صرفا با چوب صورت گرفته بود، و داخل هر زمین یک تانکر 2000لیتری جهت آبیاری وجود داشت،که جهاد کشاورزی تمامی پرچین ها و تانکرها را تخریب کرده است، شاید وجود این موارد در داخل زمین از نظر جهاد کشاورزی منع میباشد، اما در حین تخریب پرچینها به تعداد زیادی از درختها خسارت وارد میشود، آیا تخریب درخت از طرف هر ارگانی که باشد پیگرد قانونی ندارد؟ اگه قابل پیگیری هست لطفا نحوه شکایت از جهاد کشاورزی رو راهنمایی بفرمایید.ممنون

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

به دیوان عدالت اداری شکایت کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

ب دیوان عدالت اداری شکایت کنید. در صورت تمایل جهت کسب اطلاعات بیشتر تماس بگیرید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق دیوان عدالت اداری پیگیری کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام با سلام از طریق دیوان عدالت اداری پیگیری کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اول تخریب ، باید با نظر کمیسیون ماده 99 و حکم دادگاه عمومی باشد و تخریب باید حتما بعد از ابلاغ به شما صورت بگیرد . دوم مطلقا حق تخریب درختان را نخواهند داست
و شما از بابت تخریب درختان باید ابتدا درخواست تامین دلیل را مطرح نمایید و سپس دادخواست مطالبه خسارت را اقامه نمایید