مشاوره حقوقی رایگان - استرداد هبه

سلام
دختر و پسری در دوران عقد تصمیم به طلاق توافقی گرفته اند
پسر میخواهد طلاجاتی که به عنوان هدیه خریده و به دختر داده را پس بگیرد،
1- از طریق قوانین هبه اقدام کند باید چکار کند؟ و چگونه پس بگیرد
2-پسر باید ثابت کند که به عنوان هبه داده و در مقابل آن چیزی دریافت نکرده است؟
3-چگونه میتواند ثابت کند؟ اگر اقوام (عمه،شوهرعمه،خاله) شهادت بدهند ثابت میشود؟

پاسخ ها :

جهانبخش باقری مطلق

جناب آقای جهانبخش باقری مطلق :

سلام ، نیازی نیست که این همه راه طول دراز طی کنید. در طلاق توافقی این مسئله با توافق حل وفصل خواهد شد.