مشاوره حقوقی رایگان - ابطال سند

باسلام ما چند سال پیش زمین کشاورزی که سهم الارث پدرم بوده بخاطر یک وام سند رو به عنوان صوری ب اسم عموم کردیم فقط یک کاغذ دستی داریم ازش با چندتا شاهد که الان عموم زیر بار نمیره میگه خریداری کردم میشه راهنمایی کنید که چیکار کنم سند برگردونم ؟ ممنون

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

دادخواست ابطال معامله به جهت صوری بودن ارایه بنمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

دادخواست بطلان معامله به جهت صوری بودن ارایه بنمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام باید جزییات موضوع و مفاد سند شما بررسی گردد تا راهکار قانونی صحیح ارائه گردد
ممکن است بتوانید دادخواست ابطال معامله را به علت صوری بودن اقامه نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام دادخواست اعلام بطلان معامله و ابطال سند باید داده شود