مشاوره حقوقی رایگان - سند ملک

سلام وقت بخیر. ببخشید کسی که ملکی و ده سال پیش فروخته باشه به یه نفر که با دوز و کلک از چنگش دراورده و حالا بعد از ده سال که بنا به دلایلی اداره ثبت اسناد و املاک رفته گفتن مالک هستید وقتی پرونده رو دراوردن گفت سه دانگ از خانه به نام شما و سه دانگ هم به نام همون کسی که خریدش و سوال اینجاست که چطوره ممکنه این ملک شش دانگ به نامش بوده همش انتقال پیدا نکرده و این که این کسی که ملک رو خریده قولنامه ای هشت سال فروختش و سوال این که میتونه از ایشان شکایت کنه چون هنوز رسما به نامشه سه دانگ و ادعا کنه که بدون اجازه اون فروخته و اینم بگم که این ملک و بنا به دلایل خانوادگی مجبورش کردن بفروشش

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

نیاز به بررسی بیشتر دارد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
مدارک نیاز به بررسی دارند

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر سه دانگ هنوز متعلق شخص فروشنده هست فروشنده میتواند اقدام کند

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام مدارک نیاز به بررسی دارند برای راهنمایی بهتر از طریق مشاوره تلفنی داد راه با بنده تماس بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام ظاهرا خیر ولی باید مدارک و مستندات شما مطالعه گردد تا پاسخ صریح داده شود