مشاوره حقوقی رایگان - ترخیص خودرو بدون مالک

سلام من ماشینمو‌توقیف کردم‌و بعد از یک سال پلیس ان را توقیف کرد و به پارکینگ انتقال دادن
یک نفر بدون اجازه من و هیچ مدارکیم نداشته رفته ماشین را دراورده طبق استعلاماتی که ما گرفتیم به اسم من که داداش مالک خودرو هستم و مدارک دست ما هس رفتن دراوردن میخواستم ببینم از چه راهی میشود شکایت کرد و یک وکیل هم میخواستم در مرند

پاسخ ها :

ترخیص خودرو بدون مالک