مشاوره حقوقی رایگان - استعلام از مخابرات

سلام
آیا با دستور قاضی میشه پرینت تماسها و پیامک ها ی سال گذشته رو از مخابرات گرفت ؟ مخابرات سوابق تماسهای سیمکارت رو تا چه مدت نگهداری میکنه ، بعضی میگن 6 ماه و بعضی هم میگن از روزی که سیمکارت صادر شده میشه استعلام گرفت. کدامیک درسته؟
ممنون

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

معمولا تا6ماه با دستور قضایی امکان پذیر است.

میترا جوادپور

سرکار خانم میترا جوادپور :

سلام ، معمولا تا 6 ماه اما در موارد خاص با دستور قضایی این مدت ممکن است بیشتر باشد

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

تا 6 ماه اما در موارد خاص با دستور قضایی این مدت ممکن است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

معمولا تا 6 ماه ولی اگر موجود باشد با دستور مقام قضایی بیشتر هم ممکن است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

معمولا تا6ماه با دستور قضایی امکان پذیر است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

تا 6 ماه اما در موارد خاص با دستور قضایی این مدت ممکن است

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

مخابرات طبق قانون مکلف است تا 6 ماه داده پیام های مخابراتی را در حافظه سامانه‌های خود نگهداری نمایید ولیکن پیش از این نیز قابل استعلام و در صورتی که در سامانه موجود باشد میتوان سوابق رو با دستور مقام قضایی اخذ نمود