مشاوره حقوقی رایگان - کوچه متروکه

با سلام
بنده در قدیم به اختیار خود حدود یک متر دیوار حیاط خود را عقب برده و برای ساختمانی که در کنار پلاک ما می باشد راهی به طول 11 متر ایجاد کرده ام و مالک آن پلاک هم دری (در انتهای کوچه احداثی یک متری) باز کرده است.لازم بذکر است که این ساختمان از ضلع دیگر خود که کوچه ای 8 متری می باشد حدود 12 متر بحر دارد و همچنین دو درب ماشین رو خوب دارد(مسیر اصلی شون همانجاست)
در ضمن به موازات دیوار حیاط بنده دیگر همسایه ای است که طبق سند دیوار آن به دیوار ملک ما تعریف شده است (بطول 11 متر) و همانگونه که قبلا به استحضار رسانیدم با عقب کشیدن دیوار حیاط بنده کوچه ای بین ما به عرض یک متر احداث شده و در محل موجود است.حال شهرداری همین فضا رو بعنوان کوچه متروکه تشخیص داده و به مالک ملک پایین بنده بعنوان کوچه متروکه فروخته است. آیا این کار شهرداری قانونی است و در عین حالی که این فضا در سند بنده می باشد، واقعا کوچه متروکه بوده و شهرداری چنین حقی داشته که انرا بفروشد
یه اتفاق دیگری که افتاده همسایه ای که به موازات دیوار حیاط ما می باشد دو پنجره هم به کوچه یک متری باز کرده که کاملا مشرف به ساختمان بنده می باشد .آیا با توجه به سند ملکش که دیوار به دیوار ما تعریف شده ،حق باز کردن این پنجره ها رو داشته است
خواهش می کنم بصورت جداگانه و با توجه به توضیحاتی که نوشته ام به دو سوال بنده جواب و توضیحی دقیق بدهید و بنده را راهنمایی کنید
ممنون از لطف شما

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

باید کارشناسی شود و تامین دلیل گرفته شود