مشاوره حقوقی رایگان - افراز ملک مشاع بدست موصی له

سلام و درود به عزیزان و بزرگان . خواهشمندم کمکم کنید گیج شده ام واقه دیگه سردرد گرفتم از دست ورثه ها واقعا اشکم رو در آوردن پدر بزرگم چندسال پیش فوت کرد و یک سوم تمام دارایی منقول و غیر منقول رو با وصیت نامه دفترخانه ای رسمی به من دادن . کل دارایی که هنگام فوت داشتن یه ساختمان 2طبقه که 490 متر مساحتش هست چون مادربزرگم رو هم من نگه میداشتم چند سال در همان خانه نشستیم و بین وراث اختلافی نبود که مال رو تقسیم کنیم یا نکنیم متاسفانه مادربزرگم فوت کردن الان میخوان بزارن مزایده ساختمون رو بفروشن ولی من نمیخام سهم خودمو بفروشم میگم بهشون حیاط بزرگه از زمین حیاط یک سوم منو بدین نمیدن یا از هر کجا که دوست دارن یک سوم رو بدن ولی نمیدن الان من چکار کنم که به مالم برسم واقعیتش تو تمام دنیا همه دارایی من همینه سالها براش زحمت کشیدم ولی وراث که عموم و عمه هامه بزور میخان بزارن مزایده و یکیشون فوت کرده و بفروشن من چه کاری میتونم بکنم که رمینمو بدن از هرجاهم دوست داشتن بدن آیا امکان داره

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر قابل افراز نباشد دادگاه دستور فروش میده

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .وقتی بین وراث در تقسیم ارث اختلاف است چاره ای نیست جز اینکه از طریق دادگاه تقسیم صورت گیرد واگر قابل تقسیم وافراز نباشد به مزایده می رود.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اگر ملک قابل افراز نباشه ناچارا به درخواست شرکا و دستور دادگاه فروخته می شود و هر شریک هم می تواند در مزایده شرکت نماید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر قابل افراز نباشد دادگاه دستور فروش میده

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

اگر قابل افراز نباشد دادگاه دستور فروش میدهد .

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

در صورتیکه قابل افراز نباشد دادگاه دستور فروش میدهد