مشاوره حقوقی رایگان - تبدیل ضعیت نیروی شرکتی

با سلام..
فرزند جانباز 40 درصد هستم و 6،7 ماه نیروی شرکتی ارگان دولتی راه و شهرسازی هستم و از طریق شرکت بیمه شدم و محل کارگاه کار هم راه و شهرسازی درج شده..
آیا قانون تبدیل وضعیت شامل من میشه و میتونم جذب بشم؟؟
در ضمن من با معاونت منابع انسانی اداره هم رابطه نزدیک دارم و اگر قانون شامل من بشه حتما بهم کمک میکنه ولی بهم گفت برو از سازمان استخدامی یه استعلام بگیر ببین چجوریه که من به شما پیام دادم

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر قرارداد شما مستقیماً با اداره راه و شهرسازی و به صورت تمام وقت مشغول خدمت هستید و بیمه شما نیز پرداخت و در حال حاضر نیز چنین قراردادی وجود دارد بله مشمول تبدیل وضعیت خواهید بود

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله مشمول تبدیل وضعیت خواهید بود