مشاوره حقوقی رایگان - عدم اجرای مفاد قرارداد منعقد بین کارفرما و پیمانکار

با سلام .برای تخریب یک واحد 2 طبقه کلنگی با یک نفر قراردادی نوشتم مبنی بر اینکه ایشان خانه را تخریب کرده و آهن الات آن را دراورده و آنها را وزن کرده و علیات خاکبرداری را نیز انجام دهد تا زمین آماده اجرای فنداسیون شود و هزینه خاکبرداری را از پول آهن الات کم نماید و الباقی پول آهن الات را به من پرداخت نماید.
ایشان پس از تخریب ،آهن الات ساختمان را خارج کرده و برده است و عملیات خاکبرداری را به صورت ناقص انجام داده به نحوی که 2 دیواری که چسبیده به دیوارهای همسایه بوده است را به بهانه اینکه همسایه ها اجازه تخریب دیوار ها را با بیل مکانیکی را ندادند همانطور رها کرد و زمین را نیمه کاره رها کرد.. حال اینکه ایشان بابت اهن الاتی که برده هیچ گونه برگه ای که مشخص نماید چه مقدار آهن الات خارج کرده را به من ارائه نکرده است و مشخص نیست این ساختمان چقدر آهن داشته است و هیچگونه پولی بابت اهن الات به من پرداخت نکرده است و همچنین مشخص نیست چه تعداد کامیون از این ملک خاکبرداری کرده است.و مشکل دیگر اینکه 2 دیوار باقیمانده را مجبور به تخریب دستی شدیم و اینکار برای ما هزینه ای حدود 10 میلیون تومان داشت که در اثر بی تجربگی پیمانکار در تخریب دیوار ها بود و این هزینه به ما تحمیل شد.
حال اینجانب دادخواستی به شرح زیر برا ایشان ارسال نموده ام:
خطار قانونی طبق ماده 156 ق.آ.د.م
با سلام .مخاطب فوق ، در خصوص قرارداد مورخه 08/04/1400 که فی مابین ،عقد قرارداد گردید و مقرر شد ظرف مدت 10 روز کلیه عملیات تخریب و خاکبرداری و حمل نخاله ها و آهن الات و نهایتا زمین آماده برای اجرای فنداسیون را تحویل اینجانب دهید که به تعهدات خود عمل ننموده اید . لذا با ارسال این اظهارنامه تذکر و اخطار رسمی میگردد که اولا برگه باسکول آهن الاتی که از ملک مورد نظر را که در قرارداد بوده را تحویل داده که مشخص شود چه مقدار آهن الات از این ملک برده شده است.ثانیا مقدار و تعداد کامیونی را که خاکبرداری شده است را با ارائه مدرک معتبر مشخص نمایید .ثالثا وجه آهن الاتی که بعد از تخریب از ملک فوق برده شده است را طبق برگه باسکول و هزینه دیرکرد آن که معادل حدود 4 ماه میشود را پرداخت نمائید.و رابعا هزینه تخریب دو دیوار باقیمانده را که در اثر عدم تجربه شما در تخریب بر جا مانده بوده و مبلغی در حدود 10 میلیون تومان خسارت برای اینجانب به وجود آورد( که فاکتورهای خاکبرداری آن نیز موجود میباشد) را پرداخت نمایید.
لذا با دادن مهلت 5 روزه فرصت دارید که اقدام به مراتب فوق نمایید در غیر این صورت از طریق مراجع قضایی اقدامات لازم را جهت احقاق حق خود محفوظ میدانم.

ولی ایشان هیچگونه پاسخی نداده است. حال میخواستم ببینم الان باید دادخواست بعدی را چگونه و با چه موضوعی انجام دهم ؟ آیا امکان طرح دعوی به صورت کیفری وجود دارد و اگر دارد دادخواست چگونه باید تنظیم شود؟

پاسخ ها :

عدم اجرای مفاد قرارداد منعقد بین کارفرما و پیمانکار عدم اجرای تعهد در قرارداد