مشاوره حقوقی رایگان - طلاق

با سلام من یک دختر دارم و زنم حدود یکی دوماه است با یک مرد ارتباط دارد و خطی که داده ام استفاده کرده بنام خودم بوده و رفتم پرینت همراه اول را گرفتم که زنگ و پیام داده برایش میخواهم شکایت کنم . و زنم درخواست مهریه میکند آیا میتوانم با اسناد و مدارکی که در دست دارم مهریه ندم و جرم پسری که حرف زده با خانومم حکمش چیه.و میتوان پرینت اسمس هایی که زده شده را قاضی بخواهد ود در بیاوریم ببینیم چی نوشته شده

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

می توانید به عنوان رابطه نامشروع شکایت خود را طرح نمایید و طرح شکایت شما موجب اسقاط حق همسرتون بر مطالبه مهریه نخواهد بود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام تکراریست اگر همچنان دارای ابهام می باشید می توانید از پنل مشاوره تلفنی تماس بگیرید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
مهریه در هر صورت قابل مطالبه است.
شما می توانید با عنوان رابطه نامشروع شکایت کنید.

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

در هر صورت مهریه قابل مطالبه است و اثبات ارتباط نامشروع آسان‌ نیست ومدارک‌ متقن می طلبد برای راهنمایی بیشتر از‌ پنل مشاوره تلفنی استفاده بفرمایید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیرد مهریه در هر حال به زوجه تعلق خواهد گرفت
و صرف تماس تلفنی و دادن پیام توسط زوجه به دیگران ، رابطه نامشروع
محسوب نمیشود

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

تکراری است
مهریه باید پرداخت گردد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام خیر در هر صورت مهریه باید پرداخت شود

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

مهریه در هر صورت قابل مطالبه است. شما می توانید با عنوان رابطه نامشروع شکایت کنید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
سوال شما تکراری است