مشاوره حقوقی رایگان - مزایده مال مشاع با چندین مالک

سلام خسته نباشید

ما یک ملک مشاع مسکونی داریم 7 مالک داره " ملک به ارث نرسیده "

یکی از مالکین که کمتر نیم دانگ سهمش هست راضی به فروش ملک از طریق مشاوره املاک " بنگاه املاک " نیست حتی یکبار قرارداد فروش ملک بخاطر مخالفت ایشون فسخ شد و برای این که حتما ارزش ملک چندین درصد کاهش پیدا کنه فروش بره میخواد از طریق دادگاه دستور فروش بگیره و ملک به مزایده قرار بگیره و تهدید کرده اگر قبول نکنیم وجه اضافی بهش ندیم این کارو انجام میده

حالا ما چه کاری میتونیم انجام بدیم جلوی این کارو بگیریم ؟

یا نیم دانگ خودش به مزایده گذاشته بشه و ما این سهم بخریم یا شخص دیگه ای خریداری کنه

چون همه راضی هستن ملک از طریق مشاوره املاک فروش بره به ارزش واقعی ملک و مشکلی برای فروش ملک نیست.

سپاسگذارم اساتید محترم راهنمایی کنن

پاسخ ها :

زهرا  زارعي

سرکار خانم زهرا زارعي :

سلام چون ایشان شریک ودارای سهم می باشدشما نمیتوانی جلو ایشان را بگیرید مگر اینکه یا رضایت وی راجلب کنید ویاازطریق شرکت درمزایده سهام ایشان راخریداری کنید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام یا شما بایدرضایت وی راجلب کنید ویاازطریق شرکت درمزایده سهام ایشان راخریداری کنید