مشاوره حقوقی رایگان - دستور فروش

سلام و خسته نباشید
برای خودروی سواری مشاعی درخواست دستور فروش کردم اگه شریکم جلسه اول نیاید آیا دادگاه دستور فروش خواهد داد یا دوباره احضاریه خواهد فرستاد و جلسه دیگر تشکیل خواهد شد. تا چند جلسه میتونه نیاد به هر دلیل. و آیا می تواند به دستور فروش اعتراض کند؟ در ضمن ماشینو توقیف کردم
سپاس بیکران

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

دستور فروش قابل اعتراض نیست و معمولا سریع قاضی دستور را اعلام مینماید