مشاوره حقوقی رایگان - امکان اخذ دستور فروش ملک مشاع

سلام. ملکی وجود دارد از مرحوم . خواهر و برادر و همسر مرحوم جزو ورثه .خواهر و برادر مرحوم بعد از انحصار وراثت ، سند تک برگ گرفتند و هیچ قصد و نیتی برای ضایع شدن حق دیگر ورثه را نداشته اند و اداره ثبت طبق قانون ، اسمی از همسر مرحوم در داخل سند تک برگ نبرده و فقط قید کرده : ( فلان سهم بدون بهای ربع اعیان و عرصه ) یعنی سهم همسر که از قیمت ارث میبرند محفوظ است . لازم به ذکر همسر مرحوم مهجور و مسن و قیم ایشان بخاطر این حرکت اداره ثبت ، شکایتی کرده که دلیل آن ، تضییع حق محجور و رعایت غبطه بوده و طبق این شکایت این ملک به صورت موقت بازداشت شده است . در ضمن قیم همسر مرحوم ، راهی هم برای صلح و سازش باز نگذاشتند . ورثه دیگر اقدام به دستور فروش از طریق قانون نموده اند با مدارک کامل ، تا حق و حقوقات از طریق قانون معین و تقسیم شود و دستور فروش بخاطر بازداشت بودن ملک صادر نشده است . حق همسر مرحوم یک ربع از قیمت کل ملک میباشد که ورثه دیگر قادر به پرداخت آن تا فروش کامل ملک نیستند که البته با ضمانت چک میتوان آنرا بصورت موقت از بازداشتی درآورد . پیشنهاد بدید سریعترین راه رو تا حق به حقدار برسد

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در این خصوص می‌بایست آرایی که صادر شده و دستور موقت بررسی شود

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کاربر محترم جهت اظهار نظر دقیق رویت اسناد و مدارک شما ضرورت دارد

بهاره پورولیخان نوخندان

سرکار خانم بهاره پورولیخان نوخندان :

سلام در صورت پرداخت مبلغ یک ربع از قیمت کل ملک در اجرای احکام از توقیف آزاد میشه

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و وقت بخیر خدمت شما عضو سایت دادراه در ابتدا بایدگفته شود مسائل ملکی یک حوزه کاملا تخصصی است که اشتباه در پرونده راه ندارد چرا که ممکن است اشتباه در ارائه لوایح، دادخواست ، دفاع منجر به نتیجه خوبی نشود و از همین روز اسناد و مدارک باید کامل و دقیق بررسی و رویت شود و سپس اقدام مقتضی در نظر گرفته شود.

سمیه جباری

سرکار خانم سمیه جباری :

نیاز به بررسی مدارک و حداقل مشاوره تلفنی وجود دارد