مشاوره حقوقی رایگان - مشخص شدن سهم

با عرض سلام خدمت شما

من و شریکم یک ملکی خریداری کردیم که نیمه کاره بود. در 3 طبقه و پیلوت
که سهم من 1/3 و شریکم2/3 میباشد
متراژ ملک 154 متر زمین 123 متر در هر طبقه و با مشاعات 140 متر هست.

شریک من اقدام به ساخت کرد و بنا به صحبتها هزینه ساخت را او پرداخت کرد که معادل یک میلیاردو صد شد
میخواستم الان سهم من چگونه حساب میشود ممنون میشم اگه راهنمایی کنید

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام 1/3 از کل هزینه ها سهم شما میشود و 1/3 از کل ساختمان هم به شما تعلق خواهد داشت