مشاوره حقوقی رایگان - سوال درباره سود سهام کارخانه

سلام خسته نباشید من سهام داریک شرکت سهامی خاص هستم ومدیر عامل با هیئت مدیره هیچگونه پاسخگویی یا ارائه حساب ویا سود سهام به ما سهامداران ندارند من چگونه میتوانم به حقم برسم

پاسخ ها :

ندا احمدی

سرکار خانم ندا احمدی :

سلام . ابتدا درخواست رسمی برلی هیات مدیره ارسال شود متعاقبا تقاضا در مجمع عمومی سالیانه مطرح شود و نهایتا حق طرح دادخواست الزام شرکت سهامی به پرداخت سود قابل تقسیم راه کار است