مشاوره حقوقی رایگان - توهین شوهر به همسر

سلام من پدرم اختلال دو قطبی دارند و وقتی که حالشان بد می شود کوچک ترین دلیلی می خواهند تا به مادرم نسبت داده و با او دعوا کنند، ایشون در دعوا لعنت می کنند ، دشنام میدهند هم به مادرم هم به پدرِ مادرم و به هرکسی که در خانواده مادرم باشد و ایشون نسبت بهش کینه داشته باشند ، تهدید به بیرون کردن می کنند ، و حتی توی صورت مادرم تف می کنند ، حتی یک موقعی دست به زن داشته اند و مادرم را با مو تا راهرو کشیده اند و حتی به ایشون وقتی می گویید چرا اینکارو می کنید می گوید من سی سال است با این زن زندگی میکنم و من هر چی میگم ایشون مخالفت می کند و جوری مسئله کوچک رو بزرگ جلوه می دهد که تو باور می کنی مادرم شیطان است در حالی که خدا شاهده همه می گویند مادرم واقعا خوب است و تنها کسی است که ایشون رو تحمل میکند.

من دو سؤال داشتم
اول: اینکه مادرم یا من می تونیم شکایت بکنیم، اگر بکنیم چه مجازاتی در نظر گرفته می شود؟
دوم:اگر من صدای ایشون رو ضبط کنم وقتی که خودش جلوی ما اون کارها را می کند مشکل دارد؟

پاسخ ها :

لیلا قیطاسی

سرکار خانم لیلا قیطاسی:

سلام مادرتان می تواند به اتهام فحاشی و ضرب و جرح شکایت نماید‌.شما نیز می توانید به عنوان شاهد باشید.

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

اتهام فحاشی و ضرب و جرح است به شهادت شهود استناد کنید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با عنوان فحاشی می توانید شکایت کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله مادرتان میتواند به جرم فحاشی و توهین و ضرب و جرح از
ایشان شکایت نماید . خیر

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

تحت عنوان توهین وضرب وجرح شکایت می تواند بکند

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

به عنوان فحاشی و توهین شکایت خود را مطرح نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام با عنوان ضرب و جرح و توهین می توان شکایت نمود.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

به اتهام فحاشی میتوان شکایت کرد