مشاوره حقوقی رایگان - فروش مال غیر زمین

با سلام
آیا ثمن معامله ( زمین ) (فروش مال غیر ) خودرو باشد ( معامله )
آیا دادخواست حقوقی علیه فروشنده / استرداد ثمن معامله بر اساس وحدت رویه 733 و تقاضای غرامت مورد تایید قرار میگیرد

تاریخ وقوع بیع 1393

پاسخ ها :

محمدرضا عبادی

جناب آقای محمدرضا عبادی :

سوالتون مشخص نیست دارای ابهام آست ولیکن با همه این تفاصیل محکوم به کلیه خسارات وارده با نظر کارشناس محکوم میشه شخصی که فروش مال غیر رو انجام داده

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر مال مستحق للغیر درآید می‌توانید غرامات و خسارات را به نرخ روز محاسبه و مطالبه نماید