مشاوره حقوقی رایگان - مدت زمان عدم افراز تا به مزایده گذاشتن ملک

با عرض سلام خدمت تمام شما عزیزان که وقت گرانبهایتان را در اختیار بنده قرار دادید ممنونم
ببخشید سوالم این هست که از زمان مراجعه به اداره ثبت برای گرفتن عدم افراز مال مشاع تا به مزایده گذاشتن ملک چقدر زمان میبرد؟ با تشکر از شما

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

زمانبر است ولی یک زمان مشخص ندارد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام حدود یک سال
و اگر در مزایده ملک به فروش نرود باید ، بعد از شش ماه از کارشناسی اول ، دوباره کارشناسی بشود و دوباره مزایده برگزار گردد و ..

حميدرضا  موحد رضائي

حميدرضا موحد رضائي :

استان :

با سلام . بعد از صدور گواهی عدم امکان افراز از اداره ثبت منطقه محل وقوع ملک ضمیمه دادخواست تقدیم دادگاه شده. موضوع به کار شناسی ارجاع و با تعیبن تعیین قیمت دستور فروش صادر میشود. این پروسه حدودا 3 تا 6 ماه زمان میبرد .