مشاوره حقوقی رایگان - مشاوره فوری درباره راه اندازی استارتاپ مبتنی بر رمزارزها

با سلام خدمت کارشناسان عزیز …

بنده قصد دارم یک استارتاپ در حوزه ترید رمزارزها راه اندازی کنم و کارش به این شکله که در دوره زمانی های خاصی مثلا هر ماه یا هر دو ماه ، توکن های بهادار طراحی میکنه که سرمایه گذارها میتونن با خرید سکه های این توکن سرمایه گذاری خودشون رو انجام بدن و برای این که به سود برسن ما چندین کار انجام خواهیم داد برای مثال تعداد توکن های ساخته شده محدود هست و تعداد مشخص شده ای از توکن های ساخته شده قابل خریداری هستند و پس از فروخته شدن تعداد توکن های مشخص شده ، بخشی از توکن های باقی مونده سوزانده میشن تا میزان عرضه سکه از تقاضا کمتر بشه و قیمت این توکن ها افزایش پیدا کنه و سرمایه گذار ها به سود زیادی برسن.

فعالیت دیگه استارتاپ هم تقریبا شبیه شتاب دهنده هاست ولی با این تفاوت که برای چندین استارتاپ نوپای دیگه که قصد دارن سرمایه جذب کنن به همینصورت ICO راه اندازی میکنیم.

خواستم بپرسم که میتونم در ایران چنین استارتاپی راه اندازی کنم که کاملا تحت نظارت پلیس فتا و مراجع ذی ربط باشه ؟ و اگر میشه در ایران این کار رو کرد باید از چه نهاد هایی مجوز بگیرم ؟؟

ممنون میشم راهنماییم کنید ....

پاسخ ها :

راه اندازی استارتاپ استارتاپ پلیس فتا