مشاوره حقوقی رایگان - سلام من در حدود 8سال پیش منزلی فروختم

من حدود 8سال پیش منزلی فروختم حالا خریدار رفته ادعا کرده ک منزل رو ان موقع گران فروختن و ادعای 15 میلیون خسارت کرده ک شورا هم رای بهش داده الان باید چکار کنم چه راهی داره تشکر

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

نسبت به رئیس شورا معترض شوید تا در مرحله تجدیدنظر مجدداً پرونده رسیدگی گردد

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

سلام باید مدارک شما مورد بررسی قرار بگیر د جهت راهنمایی بهتر از طریق مشاوره تلفنی دادراه تماس بگیرید و مدارک را بارگذاری نماید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
نسبت به رای اعتراض دهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام مگر میشود . ! ! !
خیار غبن فوری است و
...
حتما اعتراض نمایید تا پرونده در دادگاه بررسی بشود . و

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام بایستی رای شورا ملاحظه گرددتابهترین راه به شما پیشنهاد گردد جهت راهنمایی وارسال مدارک می توانید از طریق دادراه تماس بگیرید،

رضا  اميري زاده

جناب آقای رضا اميري زاده :

سلام: وقت بخیر. باید اعتراض بگذارید و در صورت تمایل حاضرم دادخواست اعتراض را برایت تنظیم کنم.
رضا امیری زاده وکیل پایه یک دادگستری استان قم.
amirizadeh.blogsky.com

یک وکیل

اعتراض بگذارید که خیار غبن و مطالبه خسارت فوری هست و چون زمان گذشته دعوا میبایست رد شود

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
حتما اعتراض کنید در صورت دفاع درست حتما رای نقض خواهد شد . در صورت تمایل به توضیح بیشتر تماس بگیرید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

در صورتی که در موعد قانونی 20روزه اعتراض هستید تجدید نظر خواهی نمایید.جهت رد اعتراض بهتر است از تخصص وکلای دادراه استفاده نمایید.بدرود

نسرین عصیانی خوزانی

نسرین عصیانی خوزانی :

چنین رای واقعا اشتباه است

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام امکان اعتراض به رای صادره در مهلت مقرر قانونی وجود دارد بهتر است از طریق وکیل وارد شده و اعتراض نماید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

حتما اعتراض کنید تا در دادگاه مجددا بررسی شود. جهت کسب اطلاعات بیشتر تماس بگیرید

مینا علوی

سرکار خانم مینا علوی :

به دادنامه اعتراض دهید استناد به خیار غبن بعد از 8 سال درست نیست

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

اعتراض کنید به دادنامه خیار غبن خیار فوری می باشد