مشاوره حقوقی رایگان - پرداخت نیمی از وجوه چک

سلام. نیمی از وجه چک حاملی را به دارنده چک کارت به کارت کردم ولی طرف روی چک من اقدام کرده . بنده بجز رسید عابر بانک و صدای صوت طرف مدرکی ندارم آیا اثبات حق خود در دادگاه دارم

پاسخ ها :

یاسر معتمدی محمدیان

جناب آقای یاسر معتمدی محمدیان :

با سلام ادله خود را به دادگاه ارائه نمایید دادگاه بررسی می نماید اگر برای پرداخت مبلغ ، شهودی هم داشته باشید مناسب خواهد بود موفق باشید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

طرف حق شکایت دارد و چک شما پرداخت نشده تلقی میشود ولی شما میتوانید در دادگاه بر اساس ادله پرداخت نیمه وجه رو ثابت کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام سوال شما نیاز به بررسی و گفتگوی بیشتر دارد لذا می توانید از طریق پنل مشاوره تلفنی تماس بگیرید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید به رسید بانکی استناد کنید.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام مدارک خود را به دادگاه مربوطه ارائه کنید.

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

می تواند شکایت نماید و رسیدهای خود را ارائه نمایید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام شما باید دلائل خود را و فیشهای واریزی را به دادگاه ارائه بدهید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
به رسید واریز جهت پرداخت استناد نمایید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

باسلام مدارک خود رابه دادگاه مربوطه ارائه دهید

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

باقی پول را پرداخت و دادخواست استرداد لاشه چک دهید و یا در زمان نطالبه مدارک پرداخت را ارائه دهید