مشاوره حقوقی رایگان - حیاط

واحد یک، یک ساختمان 5 طبقه رو پیش فروش خریداری کرده بودم و در حال حاضر ساکن هستم و هنوز سند ها آماده نشده.... این واحد بالای پارکینگ هستش ( پارکینگ همکف ) و با توجه به اینکه سازنده پارکینگ رو 100 درصد برداشته و پنجرهای واحد من به حیاط باز می شه و فقط واحد بنده به حیاط دسترسی دارد. متراژ واحد 135 متر مربع و متراژ حیاط 30 متر می باشد که یک سوم حساب شده و هزینه 10 متر رو از بنده گرفتن و در مبایعه نامه این گونه نوشته شده: مورد معامله یک واحد مسکونی با متراژ مفید 145 متر مربع ( 135 متر مربع واحد و 30 متر حیاط که یک سوم آن محاسبه شده (10 متر مربع) و همچنین نوشتن که فروشنده در سند قید خواهد کرد که حق استفاده و نگهداری بر عهده واحد یک می باشد
حال سوال این است 1. آیا فروشنده باید متراژ قید شده در مبایعه نامه (145 متر مربع مفید) را در سند باید به اینجانب بدهد؟

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

135 متر واحد شما میشه و 30 متر هم حیاط اختصاصی شما

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

سلام باید متن مبایعه نامه رو دید و بررسی کرده راهنمایی ومشاوره از طریق دادراه تماس بگیرید

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

بله اگر کمتر از این متراژ باشد باید خسارت دهد

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

در صورتیکه کمتر از متراژ باشد باید خسارت دهید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

در صورتیکه کمتر از متراژ باشد باید خسارت دهید