مشاوره حقوقی رایگان - در مورد متراژ اضافه واحد مسکونی قولنامه ای

سلام
پارسال پیش خرید واحدی در نصیرشهر تهران خریداری شده که منطقه کلا قولنامه ای است
در قولنامه پیش فروش نوشته شده حدودا 115متر اگر اضافه متراژ شد یا کمتر به قیمت روز مورد معامله پرداخت میشود
بعد از یکسال بعد از تاخیر4ماه حدود 7متر اضافه واحد رو آورد
اما متراژ واقعی کمتر از 115متر است
که در قولنامه قطعی 122 متر نوشته شده بخاطر چک بنگاهی قولنامه قطعی رو نگه داشته بود بعد از وصول چک مدارک رو تحویل بده
بعد از وصول چک مدارک رو گرفتیم در قولنامه جلوی 122متر یه حدودا اضافه شده که مراجعه کردم گفت مشکلی نیست از این حرفا
حال بنده و واحد های دیگر میخواهیم متراژ اضافه رو پس بگیریم این حدودا برامون مشکلی ایجاد نمیکنه
چون من تنها نیستم 5روزه واحد رو تحویل گرفتیم و تعدادمون تقریبا6 نفراست
لطفا راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
مدارک باید بررسی گردد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اگر فروشنده در مبایعه نامه متعهد به تنظیم سند رسمی شده است پس از صدور سند که متراژ واقعی ساختمان در آن قید شده است می توانید شکایت کرده و به نرخ روز اضافه متراژ را مطالبه کنید .
در غیر اینصورت شکایت نمایید تا کارشناس متراژ دقیق واحدها را محاسبه کند و دادگاه حکم مقتض صادر نماید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام پس از صدور سند که متراژ واقعی ساختمان در آن قید می شود می توانید شکایت کرده و به نرخ روز اضافه متراژ را مطالبه نماید در غیر اینصورت شکایت کنید تا کارشناس متراژ دقیق واحدها را محاسبه کند و دادگاه حکم مقتضی صادر نماید