مشاوره حقوقی رایگان - ارایه فاکتور جعلی به دادگاه

با سلام خدمت شما. روز اولین جلسه دادگاه برای اثبات مالکیتم بنده چندین سند و فاکتور به قاضی محترم ارایه دادم و بعد طرف مقابلم با ارایه چندین قرارداد و فاکتور جعلی و فتوشاپ سعی بر مالکیتش بود که من اعتراض کردم و به قاضی گفتم اینها جعلی هستند و قاضی هم گفتند برید و لایحه بزنید حال دوسوال دارم اول اینکه بعد از اثبات جعل توسط کارشناس مربوط مالکیت من ثابت میشود و رای به نفع من صادر میشه و دوم اینکه من ویا فروشنده که من کالا از اون خرید کردم برای جعل طرف مقابل میتونیم شکایت کنیم چون فاکتور های که جعل کرده با سر برگ همون فروشنده هست و ضرر وزیان که به من وارد کرده میتونم پیگیر باشم و در کل حکم جعل چیست. کلا روند این نوع پرونده از اول تا انتها به چه شکل پیش میره. با تشکر از شما وکلای محترم.

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
موضوع می تواند حسب مورد جعل یا استفاده از سند مجعول باشد . برای توضیحات بیشتر تماس بگیرید

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام موضوع مجرمان است و می توانید تحت پرونده کیفری پیگیری نمایید

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

بابت جعل شکایت کنید مجازات جعل حسب مورد حبس است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام بله شما میتوانید در دادگاه کیفری شکایت جعل و استفاده از سند مجعول را مطرح نمایید و

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
بله میتوانید شکایت جعل را مطرح نمایید