مشاوره حقوقی رایگان - استعلام ماترک پنهان و هزینه

باسلام وخسته نباشید
یک.پدربزرگم سال1356فوت نموده ایشان زارع و دارای چند جفت زمین زارعی آب دیم باغ مشجر میوه بوده البته در زمان فوت همسرش زنده پس از چند سال او نیز فوت نموده این متوفی ..مرد.. دارای سه فرزند پسر و دو دختر بوده که انحصار وراثت هم انجام شده است..پس از فوت ..ویکی از فرزندان پسر نیز فوت نموده ..
بنا به وضعیت کشاورزی ومحرومیت منطقه دو فرزند دیگر کاری به امور زمین وکشاورزی نداشته که نهایتا در سال های اخیر و بعد از فوت آن فرزند مدام شکایت هوایی را مطرح می کنند و الان بصورت نامعلوم مشخص میشه مرحوم پدر دارای زمین زارعی دیم بوده که به محدوده شهر داخل شده و فرزندان با عقد اجاره اوقاف بدون اطلاع دختران فروش رسانده و دختران از حق خود غافلند حال چند مورد راهنمایی وصایای که بوده تا یک سوم مورد قبول است یا خیر بیشتر نیز شامل است و اینکه در وصیت نامه ها اسمی از زمین های دیمی وزارتی نیامده و اگر کلا وصیت نامه مورد قبول نشه چگونه میشود

در خصوص اموال بجا مانده از متوفی به چه نحو استعلامات از اوقاف. جهاد. اداره ثبت. منابع طبیعی باید انجام داد
آیا نیاز به دستور قاضی است یا با حضور ورقه پاسخ می دهند

در خصوص تحریر ترکه با وجود سپری شدن 45سال از فوت مرحوم میشود درخواست تحریر ترکه داد و این نتیجه میدهد

درخواست مهروموم ترکه و تقسیم ترکه چگونه میشود

برخی از خانه که مرحوم وصیت کرده بود و الان شهر شده اقدام به خانه سازی کرده ام. آیا جز ثلث محسوب میشه یا کلا تحریر و به نسبت تقسیم میشه در صورتی که وصیت را قبول نکنند

با تشکر

پاسخ ها :

مهر و موم ترکه تحریر ترکه تقسیم ترکه ترکه ارث