مشاوره حقوقی رایگان - تفاوت دادخواست مهر و موم و دادخواست تحریر ترکه

با سلام و عرض ادب خدمت وکلای محترم
دادخواست تحریر ترکه به انضمام برگه انحصار وراثت به شورای حل اختلاف تنظیم و ارسال شده است . آیا پیرو دادخواست تحریر ترکه ، نیاز به‌ تنظیم دادخواست مهر و موم ترکه هم لازم است یا خیر ؟

پاسخ ها :

علی زارع آب باریک

جناب آقای علی زارع آب باریک :

یلام معنی تحریر ترکه با مهروموم ان دو عملیات مجزای حقوقی است

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام بهتر است بشود

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

2خواسته جدا است میتونستید در یک دادخواست بنویسید و درحال حاضر بهتر است دادخواست مهروموم را هم مطرح کنید که هردو باهم بررسی شوند

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید هر دو را باهم در ستون خواسته بنویسید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر امکان جابجایی اموال منقول وجود دارد بهتر است درخواست شود

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود مهر وموم پلمب انجام می‌شود لکن تحریر اموال صورت برداری می‌گردد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

ابتدا دادخواست تحریر ترکه را بدهید و بعد از آن در صورت لزوم باید دادخواست مهر و موم را ارائه نمایید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام اگر امکان انتقال باشد میتوانید هر دو را در ستون خواسته بنویسید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

تحریر ترکه با مهروموم را پیگیری نمایید

فاطمه مسعودآزاد

سرکار خانم فاطمه مسعودآزاد :

سلام وقت بخير
بهتر است درخواست شود.

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

الزامی نیست بعد می توانید دادخواست تقسیم ترکه دهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و عرض ادب بهتر از دادخواست تحریر ترکه به ثبت برسانید اگر لازم شد مهر و موم را دهید