مشاوره حقوقی رایگان - سوء پیشینه دارم یا نه؟

درود بر شما
سال 97 بازداشت شدم و حدود 18 روز انفرادی اطلاعات سپاه بودم و بعد دادگاه و به جرم توهین به بنیان گذار و رهبر جمهوری اسلامی به 6 ماه حبس و سه سال تعلیق محکوم شدم. بعد از گذشت حدودا یکماه بیشتر عفو عمومی شامل شدم و آزاد شدم.
آیا الان سوء پیشینه دارم؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
بله سو پیشینه کیفری شما بعد از سپری شدن مدت زمانهای مقرر رفع خواهد شد

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

سوالق شما درج شده ولی در گواهی سوء پیشینه اعلام نمیگردد مگر مواردی که مرجع قضایی این سوابق را درخواست کند