مشاوره حقوقی رایگان - فسخ نکاح

سلام ، مدتی قبل با دختری به قصد ازدواج آشنا شدم و قبل از عقد در واتساپ اظهار داشت که بر اثر ورزش بکارت ندارد و من هم گفتم اشکالی ندارد ولی الان مدتی از عقد گذشته پشیمانم آیا می شود درخواست فسخ نکاح داد ؟ یا بهترین راه حل برای جدایی چیست بسیار بد اخلاق و تند خو هم است .

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام
مگر اثبات عدم بکارت به علتی جزو ورزش بوده

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام. خیر زیرا خیار فسخ نکاح فوری میباشد و
و خود زوجه قبل از عقد
به شما اعلام کرده که باکره نیست و حتما باید تدلیس زوجه اثبات گردد
زوج میتواند درخواست طلاق یکطرفه را بدهد ولی باید تمام حق و حقوق قانونی زوجه را بپردازد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
فقط می توانید طلاق دهید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

با سلام
موضوع شما دارای وجوه فنی زیادیست از طریق مشاوره تلفنی با من اقدام نمایید