مشاوره حقوقی رایگان - مزایده ملک مشاع

یه خونه رو با دونفر دیگه شریکم که مامانم توش زندگی میکنه یکیشون شکایت کرده که بفروشه اگه قابل جدا کردن نباشه دادگاه کلش رو میزاره مزایده میفروشه میخوام ببینم راهی هست که کلش رو یا حد اقل سهم من رو نفروشن؟
اگر قسمتی از خونه رو خراب کرده باشن چی نمیتونم اعتراض کنم که تا اونو درست نکنن نفروشن؟
یا تا وقتی که مامانم زندس نفروشنش؟

پاسخ ها :

علی حسین امیدی

علی حسین امیدی :

هر ملک مشاعی اگر قابل افراز ( تقسیم) نباشه به درخواست هریک از شرکا، توسط دادگاه دستور فروش آن را صادر می‌کند

سعیده زمانی

سرکار خانم سعیده زمانی :

سلام کل ملک به فورش می رود و سهم مادر شما به ایشان پرداخت می گردد.

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام
نیازمند اظهارنظر کارشناسی است به احتمال ریاد کل آن باید فروخته شود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام متاسفانه خیر دادگاه دستور فروش تمام خانه مشاع را خواهد داد و سهم هر کدام از شرکا را در صندوق دادگاه واریز
خواهد کرد

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام تمام ملک به فروش می رسد و سهم مادر شما به او پرداخت می گردد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
در صورت غیر قابل افراز بودن با دستور فروش کل ملک به فروش می رود و هرکس سهم خود را می گیرد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
در اموال مشاعی تمامی ملک بفروش خواهد رفت