مشاوره حقوقی رایگان - پرینت

ایا پرینت مکالمه و پیامک ها فقط یا شیش ماه میشه گرفت و بیشتر از شیش ماه با حکم دادگاه گرفته میشه

پاسخ ها :

محمود رجبی پور

جناب آقای محمود رجبی پور:

سلام.پرینت شماره بله ولی دریافت متن مکالمات وپپامک ها فقط با دستور مقام قضائی

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

برای گرفتن مکالمات فقط باید دستور قضایی باشد و معمولا تا شش ماه قابل استعلام هست نه بیشتر

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام ایا پرینت مکالمه و پیامک ها فقط یا شیش ماه میشه گرفت