مشاوره حقوقی رایگان - پرینت مکالمات

من میخواهم بدانم که ایا پدر و مادر میخوان از سیمکارت فرزندشون پرینت بگیرن در صورت عادی یعنی بدون حکن دادگاه تا چه مدت پرینت گرفته میشود از اسمس و تلفن ها سیمکارت ایرانسل است یعنی پیام ها و تلفن ها تاچه مدت هستن و بعد چه مدت پاک میشن

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
فقط با حکم دادگاه امکانپذیر است و تا 6 ماه

محمد صنوبری

جناب آقای محمد صنوبری :

سلام.
پدر و مادر نمی توانند مگر اینکه سیم کارت به نام خود ایشان بوده و جهت استفاده در تصرف فرزند قرار داده باشند و در غیر این صورت نیاز به حکم مرجع قضایی می باشد.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
اگر مالکیت سیم کارت بنام انها باشد بله درغیر اینصورت نمیتوانند

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و ادب و احترام
جواب سوال شما توسط بنده و همکاران محترم پاسخ داده شد، اما اگر همچنان نیاز به مشاوره بیشتر دارید می توانید تماس بگیرید.