مشاوره حقوقی رایگان - کارشناس برای مهر و موم ارث پدری

باسلام
بنده برای مهروموم ترکه ارث پدری خود درخواست کارشناس کرده بودم.
کارشناس بعد از کلی تماس راضی شد تا بیاد. ولی روز جمعه که همه جا تعطیله.
وقتی رفتیم برای مهرو موم حتی از ماشین پیاده نشد که به برادر هام بگه نسازید چه برسه به این که پلمپ کنه.
حالا من میتونم از دست کارشناس که حکم پلمپ داشت ولی پلمپ نکرد شکایت کنم؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
اگر کارشناس در عدم انجام وظیفه خود دلیل قانعی نداشته باشد وقصوری نموده باشد بله

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

با سلام در صورتی کارشناس وظایف خود را انجام نداده باشد و عمداکوتاهی نموده باشد می توانید شکایت نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود می توانید به نظر کارشناس اعتراض نمایید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر پلمپ اموال ماترک ، که وظیفه کارشناس دادگستری نیست کارشناس فقط چیزی را که قاضی دادگاه از او خواسته است ، انجام میدهد و نظر خود را در گزارش ذکر مینماید