مشاوره حقوقی رایگان - ترکه

سلام خانه ای از مادر به ارث رسیده که 6نفر سهیم هستیم و هیچگدام حاضر به فروش نیستند و میخواهند با قیمتی که خودشان درنظر دارند حق منو بخرن که از قیمت واقعی خیلی فاصله داره ایا میتوان حکم مهر و موم ساختمان را بگیرم در این صورت مجبور به فروش میشوند در ضمن ساختمان کلنگی و فاقد سند رسمی هست قولنامه دارد لطفا راهنمایی کنید

پاسخ ها :

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

بله میتوانید دادخواست تحریر و مهر و موم ترکه بدهید. سپس دادخواست تقسیم ترکه ثبت کنید‌.

یک وکیل

بله میتوانید دادخواست تحریر و مهر و موم ترکه بدهید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود میتوانید دادخواست تحریر و مهر و موم ترکه بدهید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
دادخواست تقسیم ترکه ومطالبه سهم الارث از ماترک را تقدیم نمایید

علی زارع آب باریک

جناب آقای علی زارع آب باریک :

با سلام بله میتوانید درخواست تحریر و مهرو موم ترکه را مطرح نمایید