مشاوره حقوقی رایگان - موقعیت بنچاق

سلام از پدر بزرگم یه بنچاق بعد از فوتش ما پیدا کردیم متعلق به سال1312 هستش ولی منطقه که در سند گفته شده پیدا نمی کنیم لطفا راهنمای کنید

پاسخ ها :

فاطمه افشارمنش

سرکار خانم فاطمه افشارمنش:

شماره پلاک را از ثبت محل بگیرید میتوانید utm منطقه را بگیرید در گوگل ارت وارد کنید نقشه وموقعیت را پرینت بگیرید ببرید اداره ثبت محل

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام به اداره ثبت اسناد مراجعه نمایید یا به کارشناس رسمی ثبت اسناد مراجعه نمایید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

باسلام به اداره ثبت اسنادواملاک مراجعه کنید،همچنین میتوانیدشماره پلاک راازثبت محل بگیرید،میتوانیدutmمنطقه رادرگوگل ارتقادهید،بعدواردنقشه شده وموقعیت راپرینت بگیریدوببریدثبتنام نمایید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
از طریق اداره ثبت و یا با اخذکارشناس و نقشه یو تی ام
می توانید جانمایی ملک را پیدا نمایید