مشاوره حقوقی رایگان - انحصار وراثت برادر

با سلام و خسته نباشید جناب وکیل بنده عموی عزیزم فوت کرده و کلا با ما زندگی میکرد هیچ بچه و زنی نداشت ایشون فوت کردن سوالم اینه پدر بنده چگونه میتواند وارث ایشان شود کلا 4 برادر هستن که دوتا دیگه از کار افتاده و نمیتوانند راه بروند پدر بنده چگونه میتواند

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و ادب و احترام
جواب سوال شما توسط بنده و همکاران محترم پاسخ داده شد، اما اگر همچنان نیاز به مشاوره بیشتر دارید می توانید تماس بگیرید.

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
وراث طبقه اول پدر ومادر اولاد واولاد اولاد هستند چنانچه از این افراد کسی زنده نباشد ارث به وراث طبقه دوم یعنی اجداد وجدات و برادر وخواهر واولاد انها میرسد یعنی در درجه اول پدر بزرگ و مادر بزرگ اگر درقید حیات باشند و برادر وخواهر متوفی
پدر شما ابتدا باید از شورای حل اختلاف محل زندگی متوفی درخواست گواهی انحصار وراثت کند وبعد درصورت سایر وجود وراث دیگر ارث را تقسیم کنند ودرحالت مخالفت وراث دیگر باتقسیم ارث به دادگاه مراجعه کنند

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

تنها پدر شما جز ورثه نیست در صورتیکه پدر بزرگ و مادر بزرگ شما زنده نباشنورثه پدر شما و خواهرها و برادر متوفی میباشن باید درخواست انحصار وراثت به شورا بدهید