مشاوره حقوقی رایگان - جعل اثر انگشت

تصویر یک وکالتنامه به دستم رسیده هست که در آن بنده به عنوان مالک، وکالت امور اداری و حقوقی یک ساختمان در حال ساخت را به یک شخص دیگر داده ام در حالیکه هیچ اطلاعی از این موضوع ندارم. اثر انگشت بنده به عنوان موکل و آن شخص به عنوان وکیل در ذیل وکالتنامه هست.
متعاقب آن، خریدار ملک شکایت کرده از اینکه تمهیدات و تعهدات ساختمان در هنگام تحویل به طور کامل ایفا نشده است.
در مورد جعل اثر انگشت که می دانم در کدام دفترخانه انجام شده چه کار می توانم بکنم. چه مجازاتی خواهد داشت و آیا بنده را از تبعات این دعوای حقوقی مبرا خواهد کرد؟ سپاس

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام میتوانید شکایت جعل و ابطال وکالت نامه را مطرح نمایید و درخواست ابطال وکالت نامه را را بدهید و

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
به اتهام جعل واستفاده از سند مجعول شکایت نمایید