مشاوره حقوقی رایگان - جعل امضا و انگشت جعلی در اسناد مالی

باسلام
اینجانب داخل یک شرکت دولتی یک سال کار کرده ام و شرکت حقوق و مزایا و بیمه اینجانب را پرداخت نکرده و پیمانکار رفته داخل لیست تسویه حساب نیرو ها خودش به جای من انگشت و امضا زده و بعد لیست را برده امور مالی سازمان دولتی تحویل داده و سازمان هم با آن تسویه حساب کرده حالا برای جعل امضاء و انگشت اینجانب باید چطوری پیگیر شم که اول اون لیست را بدست بیاورم و بعد چطوری شکایت شو کنم برای جعل امضا و انگشت
تشکر از راهنمایی تون

پاسخ ها :

محمدرضا عبادی

جناب آقای محمدرضا عبادی :

در دادسرا شکایت تحت عنوان جعل و استفاده از سند مجهول مطرح کنین و بگین مدرک مورد ادعا در شرکت .... می باشد و یا اینکه درطی یک تامین دلیل از طریق شوری حل اختلاف اول مدرک رو بدست بیارین بعد شکایت مطرح کنین

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

شکایت خود را طرح واز طریق دادسرا پیگیری نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید شکایت کیفری جعل و استفاده از سند مجعول را مطرح نمایید و

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید با عنوان جعل و استفاده از سند جعلی شکایت کنید.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام شکایت خود را در دفتر خدمات قضایی ثبت کنید.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
شکایت جعل و استفاده از سند مجعول از طریق دفاتر خدمات قضایی مطرح نمایید اگر مدارک در دسترس هست انها را ارائه دهید در غیر اینصورت درخواست استعلام مطرح کنید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
در اداره کار شکایت ننایید تا پیمانکار مدارک خود را ارائه دهد .

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام.شکایت جعل واستفاده از سند مجعول نمایید.

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

به آن سازمان مراجعه وکپی برابرباصل اسنادرادریافت نموده وسپس شکوائیه باموضوع جعل واثبات سندمجعول مطرح وتقاضانمایید به کارشناسی ارجاع وکارشناس اصول آن اسناد دراداره مربوطه رابررسی نمایند

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام شما می توانید شکایت کیفری جعل و استفاده از سند مجعول را مطرح نمایید