مشاوره حقوقی رایگان - عقد مجدد با همسر سابق و حذف مهر طلاق

سلام من غیابی طلاق گرفتم همسرم مطلع نشده میخواهم مجدد با ایشان عقد کنم بدون اینکه بداند و در صورت امکان مهر طلاق در شناسنامه ام حذف شود راهنماییم کنید ممنونم چون هجده سال جدا زندگی کردیم سه سال است طلاق گرفتم

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
پس از عقد جدید امکان حذف طلاق می باشد
عقد بدون اطلاع امکان پذیر نمی باشد

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

درود.بایدحتماصیغه ازدواج خوانده شودومجددعقدنمایید

محمد صنوبری

جناب آقای محمد صنوبری :

سلام.
عقد نکاح نیاز به قصد و رضایت دوطرف دارد و خواسته شما غیر ممکن است.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
نوع طلاقی که اخذ کردید بسیار مهم است واینگونه نمیتوانید رجوع داشته باشید