مشاوره حقوقی رایگان - تنزل مقام

با سلام و وقت بخیر
بنده معاون شعبه در یکی از بانک‌های خصوصی کشور میباشم که سال 97 توسط یک نهاد امنیتی به اتهام دریافت رشوه بازداشت شدم و بعد یکماه با تودیع وثیقه آزاد شدم. ضمن اینکه اتهام بنده هیچ ربطی به بانک نداشت و تخلفی در بانک صورت نگرفته و اصلا شاکی بنده بانک نبوده. بانک بدون تشکیل کمیته انظباطی نسبت به تقلیل حکم معاونت بنده به کارشناس امور اداری و تنزل مقام بنده اقدام نموده ضمن اینکه هنوز هیچ دادگاهی برای بنده تشکیل نگردیده و حکمی صادر نشده.
1- آیا این تنزل مقام قانونی هست؟
2- امکان شکایت از بانک بدلیل تنزل مقام و جلوگیری از رشد و پیشرفت کاری وجود دارد؟
ممنون از وقتی که برای پاسخگویی میزارین

پاسخ ها :

سمیه جدی گلی

سرکار خانم سمیه جدی گلی :

با سلام
نیاز به بررسی اوراق پرونده و توضیحات تکمیلی و دقیق‌تر میباشد. در صورت تمایل تماس بگیرید تا مشاوره اخذ کنید.