مشاوره حقوقی رایگان - معاونت در جعل سند رسمی گواهینامه و استفاده از سند مجعول

با سلام خدمت وکلای عزیز بنده گواهینامه پایه سوم از سال 1390 دارم برای این که بتونم گواهی نامه پایه دوم بگیرم تا بتوانم با تاکسی پدرم کار بکنم با شخصی در اینستاگرام اشنا شدم که در کرمانشاه سکونت داشت به گفته خودش و خود را سرهنگ بازنشسته راهور معرفی کرد و گفت مدارک بفرست یک ماه گواهی برات پست میکنم و مبلغ یک میلیون نیم برای ایشان کارت به کارت کردم که گواهی از پست به دستم رسید و تا من گواهی دیدم فهمیدم که جعلی است و هیچ استفاده ای نکردم از سند مجعول . بعد یک ماه اگاهی امد درب منزل من برد و 3روز در اگاهی و یک روز در اوین بودم و با فیش حقوقی ازاد شدم. و خطی که ثنا داشتم مسدود شده بود به دلیل شاکی که هیچ ابلاغ به دست من نرسیده چون ثنا خود را باز نکردم. در تاریخ 25 برج پنج که ثنا باز کردم دیدم که به اتهام معاونت در جعل مبلغ 15 میلیون ریال جریمه و برای استفاده از سند مجعول 22 ماه حبس تعزیری بهم دادن و چون بنده اطلاع نداشتم حکم به تاریخ 14 برج سه سال جاری به اجرای احکام رفته و ده روز زمان داشته که خود را معرفی کنم . من هیچ سابقه ای ندارم و اصلا از سند مجعول استفاده نکردم میشه من راهنمایی کنید من مستاجر هستم یه بچه 2 ساله دارم و یه تو راهی میشه من راهنمایی کنید زندگیم از هم داره میپاچه ممنون از وقتی که میزارید من وقتی ندارم تورو خدا زودتر راهنمایم کنید. نا گفته نماند که تمام مرسولات که از شهرهای مرزی پست میشود باز مینی میشود که اگر چیز قیر قانونی بوده ببینند به دست کی میرسد که طرف را دستگیر کنند ایا میشود حبس را کم کردو یا به تعلیق یا عفو مشروت یا کم کردن حبس تغییر دهند

پاسخ ها :

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

درود.درصورتی که حکم صادره غیابی بوده ازتاریخ مشاهده درسامانه 20روزوقت واخواهی و40روزفرصت تجدیدنظرخواهی دارید.حسب مورد نسبت به حکم واخواهی یاتجدیدنظرخواهی کنید