مشاوره حقوقی رایگان - جعل هویت در قرارداد اجاره

سلام. اگر کسی اقدام به جعل هویت خود همچون نام، نام‌خانوادگی، کد ملی، شماره تماس و ... در هنگام انعقاد قرارداد اجاره ملک به صورت قولنامه کند، چه جرمی دارد و یا اصلا قابل شناسایی هست یا خیر؟
برای مثال الف به ب پول میدهد بدون این که ملاقاتی با وی داشته باشد تا به جای او در مشاوره املاک حاضر شود و قرارداد اجاره ی ملکی را با مشخصاتی که الف به وی داده منعقد کند در حالی که این مشخصات کاملا جعلی و بدون اعتبار هستند.
سپس الف در ملک اقدام به انجام فعلی که در قانون جرمی برای آن تایین شده میکند بدون این که اثری از وی در ملک وجود داشته باشد و یا کسی او را دیده باشد.
آیا در صورت شناسایی محل الف نیز قابل شناسایی است اگر بله به چه صورت؟
بعد از شناسایی محل و عدم شناسایی الف مسئولیت کیفری جرم بر عهده ی چه کسی خواهد بود؟

با تشکر.

پاسخ ها :

حسين  درستكار

حسين درستكار :

سوال نامهفوم است، اما چنانچه الف خود حاضر نشده اما ب با هماهنگی وی حاضر و با ذکر هویت الف عقدی منعقد نموده باشد. به نظر فعل مجرمانه ای به وقوع نپیوسته است. در نتیجه این کار چه ضرری وارد شده است؟