مشاوره حقوقی رایگان - جعل در تلگرام

سلام
فردی در تلگرام مزاحم بنده شده و گفته اطلاعات سپاه هستم و...اما اصلاً نامی از خودش نبرده و شماره ای هم نداده فقط یه هویت مجعول بود.
بعد دلیت اکانت کرده.
قبلاً فردی مزاحم بنده شده بود به همین گونه و ازش شکایت کردم اقرار کرد و در دادگاه بعد از تعهد بهش رضایت دادم.
از اون فرد سوال کردم و گفت این بار من نبودم و تا آخر پیگیری کن.
با توجه به اینکه اون فرد یه نوجوان هست آیا اگر به پلیس فتا و نهاد های امنیتی شکایت کنم بازم سراغ همون فرد میرن تا ببینن اقرار میکنه یا چون دلیت اکانت کرده قابل پیگیری نیست؟
و آیا امکان داره اون نوجوان رو دستگیر کنن با توجه به سابقه اش یا چون اکانت حذف شده دنبالش نمیرن؟

پاسخ ها :

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

اگر دیلیت اکانت کرده باشد قابل پیگیری نست

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در صورتی که اکانت دیلیت شده باشد قابل پیگیری نیست.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام در هرصورت میتوانید شکایت کنید تا تحقیقات لازم انجام شود