مشاوره حقوقی رایگان - بازگرداندن اجاره واریزی طبق مصوبه کرونا

سلام وقت بخیر، اگر صاحبخانه اجاره ای که توسط مستاجر با احتساب 20 درصد اضافه مصوبه کرونا واریز شده را به حساب مستاجر برگرداند، مستاجر باید چه اقدامی انجام دهد؟ ایا دادن اظهارنامه به موجر لازمست؟ ممنون

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
طی اظهارنامه تمایل خود را به تمدید قرارداد وافزایش اجاره بها اعلام نمایید

ربابه علی پور اقدم

سرکار خانم ربابه علی پور اقدم :

سلام با ارسال اظهارنامه ای اعلام کنید که پول رو واریز کردید و شما مسترد کردید و اعلام کنید که مجددا به حساب شما واریز میکنم و بابت اجاره بها هست و رسیدش رو هم نگهداری میکنم برای اثبات پرداخت اجاره بها