مشاوره حقوقی رایگان - تقاضای طلاق طبق بند 10سند ازدواج از طرف زوجه

سلام خسته نباشید بنده خانمم سال نود و سه ازدواج کردیم بعلت اینکه میگفت امادگی بچه دار شدن ندارم و درس دارم فعلا صبر کنیم بعدشم دانشگاه قبول شد گفت بزار درسم تمام بشه بعد راحت بچه دار بشیم. الان باهم اختلاف پیدا کردیم رفت به استناد بند ده سند ازدواج گفته شوهرم بعد پنج سال بچه دار نشد و عقیم بود و مشکلات جسمی داره دادخواست طلاق داد. ایا میتونه طلاق بگیره ؟ دادگاه ابتدا چه دستوری میده ؟

پاسخ ها :

تقاضای طلاق طبق بند 10سند ازدواج از طرف زوجه تقاضای طلاق به ادعای عقیم بودن زوجه طلاق به دلیل عقیم بودن مرد طلاق از طرف زوجه طلاق