مشاوره حقوقی رایگان - فروش ملک پدری توسط ورثه

با سلام. من قیم پدرم که محجور است می باشم. البته بر خلاف میل مادرم و برادرم به تازگی از همسایه های خونه پدرم با خبر شدم که گویا برادرم و مادرم قصد فروش خانه را دارند. حال من چه کاری به عنوان قیم میتوانم انجام بدهم تا نتوانند با سند خونه کاری کنند؟
آیا می توانم به عنوان قیم پدرم سند خونه را توقیف کنم که حق من و خواهرم محفوظ بماند و برادرم و مادرم سند خونه رو به نام خودشان نزنند؟ لطفا من را راهنمایی کنید با تشکر.

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله امکان طرح دعوا از طرف شما وجود دارد