مشاوره حقوقی رایگان - درجاسازی ملک

سلام.
من یک ملک در طرح هادی روستا دارم و برای ملک در سال 93 توسط بخشدار وقت مجوز مسکونی گرفته شده و بنایی در آن احداث شده است.
سال 98 مجدد مجوز ساخت مسکونی به صورت درجاسازی گرفته ولی ساخته نشده و تخریب شده و در حد اسکلت احداث شده است
من سال 99 ملک را خریدم و‌چون هنوز جواز آن تمام نشده بود درخواست تغییر نقشه دادم و موافقت شد. سال 1400 مجوز صادر شد و من شروع به ساخت کردم و پس از شناژبندی کار متوقف شده و‌ جواز باطل شده و دهیاری میگوید اشتباه کرده جواز صادر کرده است. من پول نظام مهندسی و پرداختی دهیاری هم داده ام و الان میگویند ملک طبق استعلام از بنیاد مسکن جزء طرح گردشگری و توریستی است و مسکونی نیست. ناگفته نماند که همسایه شکایت کرده و این استعلام به سبب این که ایشان در دهیاری پیگیر است که آن ملک ساخته نشود رخ داده است.
آیا پس از سه بار صدور مجوز در سال های مختلف الان میتوانند جلوی ساخت را بگیرند و‌ جواز را باطل کنند؟ آیا من از طریق قانون درجاسازی و این که آن جا مسکونی بوده و آب برق و گاز کنتور دارد از ارگان بالا دستی اقدام کنم و آیا میتوانم شکایت کنم؟

پاسخ ها :

بهنام احمدی تازه کند قشلاق

جناب آقای بهنام احمدی تازه کند قشلاق :

اگر ادعای دهیاری صحیح باشد و جواز شما ابطال گردد شما مستندا به قانون مسئولیت مدنی می توانید مطالبه غرامت کنید