مشاوره حقوقی رایگان - قرارداد صلح قطعی

ملکی سال 90 از پدر به مادر صلح قطعی شده و در دفترخانه ثبت نشده و سند به نام پدر هست ، پدر سال 98 بدون اطلاع مادر خانه رو می فروشد و پول را کامل خرج می کند؛ آیا مادر می تواند از مالک جدید شکایت کرده و ملک را ازش بگیرد و در این مورد مالک جدید باید چه کار بکند ؟

پاسخ ها :

محمدعلی نیک بین

محمدعلی نیک بین :

سلام اگر مالکیت مقدم مادرو عدم مالکیت پدر شما در زمان انتقال به شخص ثالث احراز گردد معامله دوم صحیح نیست حتی دارای وصف کیفری است